28 Kasım 2012 Çarşamba

2 BROKE GİRLS SEZON ORTASI FİNALİ

2 Broke Girls 17 Aralık 2012 tarihinde yayınlanacak olan bölümüyle sezon ortası finali yapacak. Dizi ekranlara 7 Ocak 2013 tarihinde dönüş yapacak.

27 Kasım 2012 Salı

DECEPTİON KONUSU

NBC kanalında yakın bir zamanda ekrana gelmesi beklenen dizimizin konusu kısaca şöyle : Sorunlu bir kızın ölümünün cinayet olduğuna inanan ve gerçeğe ulaşabilmek için zekice bir plan yapan FBI ajanı Will Moreno tarafından görevlendirilen Joanna Locasto isimli bir kadın dedektifin, en yakın çocukluk arkadaşı olan zengin, sosyetik ve ünlü parti kızı Vivian Bowers'ın 32 yaşında ölü olarak bulunmasının ardından zengin ve sorunlu Bowers ailesiyle yakınlaşması ve yirmi sene önce neredeyse birlikte yaşadığı bu aileye yeniden - ancak bu sefer gizli bir görevle - katılıp karanlık sırları ortaya çıkarmaya ve cinayet soruşturmasını sonuçlandırmaya çalışması ekseninde gelişen olayları konu ediniyor.

26 Kasım 2012 Pazartesi

MERLİN VEDA EDİYOR

BBC kanalından yapılan açıklamaya göre, Merlin dizisi şu anda yayınlanmakta olan 5.sezonuyla final yapacak ve arkasından bir film üçlemesiyle devam edecek son bölüm 29 Aralık ta ekranlara gelecek.

21 Kasım 2012 Çarşamba

BOSS İPTAL EDİLDİ

Starz kanalından yapılan açıklamayla Boss dizisinin iptaline karar verildiği açıklandı. Dizinin maalesef 3.sezonu olmayacak. Yapılan açıklama şu şekilde idi

''Uzun görüşmelerin ardından Boss ile devam etmeme gibi zor bir karar almak durumunda kaldık. Bu ödüllü gösterimiz, olağanüstü oyuncu kadrosu ve yazarlarımız ile gurur duyuyoruz. Kelsey Grammer, serinin yaratıcısı Farhad Safina ve iş ortağımız Lionsgate TV'ye minnettarız.''

19 Kasım 2012 Pazartesi

AMERİCAN HORROR STORY 3.SEZON ONAYINI ALDI

Fx kanalının sevilen dizilerinden Jessica Lange'nin başrolünde oynadığı American Horror Story 3.sezon onayını aldı. Dizinin 3.sezonuda diğer sezonları gibi 13 bölümden oluşacak.

THE AMERİCANS KONUSU

2013 Ocak ayında başlayacak dizinin ilk sezonunun 13 bölüm olmaşsı planlanıyor.Başrollerde Keri Russel ve Matthew Rhys olacak. Oyuncular 2 KGB ajanını canlandıracaklar.

1980′li yıllarda –soğuk savaş döneminde– kendilerine Amerikalı görünümü vererek Washington DC’ye yerleşen, 2 KGB ajanı -Sovyet Gizli Timi- olan, anlaşmalı olarak evli bir çift üzerine kurulu bir hikaye, dizi FX kanalında yayınlanacak bu arada.

14 Kasım 2012 Çarşamba

NASHVİLLE TAM SEZON ONAYINI ALDI

Nashville müzik dünyasının arka planında gerçekleşen olayları ekranlara yansıtan ABC'nin 2012-2013 sonbahar televizyon sezonunda ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Nashville, akşam saatlerinde kanaldan yapılan resmi duyuruyla tam sezon onayını kaptı!

THE BRİDGE KONUSU

El Paso cinayet masası dedektifi Sonya North ve ekürisi Meksikalı dedektif Marco Ruiz'in bir suç vakası sonrasında Amerika-Meksika sınırındaki El Paso'da Sonya North ile çalışmaya başlaması ve birlikte sınırın her iki tarafında da cinayetler işleyen bir seri katilin peşine düşmeleri üzerine gelişen olayları anlatan dizimizin başrollerinde Diana Kruger ve Demian Bichir var.

TRUE BLOOD 6.SEZON HABERLERİ

 Rob Kazinsky, True Blood'un altıncı sezonunda düzenli bir rolle karşımıza çıkacak.

Oyuncu dizide Ben isminde oldukça karizmatik ve çekici bir periyi canlandıracak. Sookie  ve Jason'a ebeveynlerinin öldürülmelerinin altında yatan gizemi ve bilinmezliği keşfetmelerinde ve aile tarihini öğrenmelerinde yardım edecek olan Ben'in ayrıca Sookie ile karşılıklı bir romantik duygusallık ve hoşlantı yaşayacağı da söyleniyor.

13 Kasım 2012 Salı

DEXTER 7.SEZON 7.BÖLÜM HAKKINDA

Dizinin ilk başlağından beri en iyi bölümlerinden biriydi 7.sezonun 7.bölümü. Bu sezon inanılmaz bir patlama potansiyeli içeriyor.


Laguerta eşofmanlarını giymiş yatağın üzerinde dersine çalışan, sabahki vize için son göz gezdirmeleri yapan bir öğrenci izlenimi verirken güldürdü fakat, bu kadın önceki sezonlara göre ekstra bir çalışkanlık ve titizlik içerisinde. her ihtimali düşünüyor, didik didik ediyor. şimdilik dexter'ı enseleme ihtimali var diyelim.

Hannah Mckay karakteri sanırım arthur mitchell ile birlikte en zeki ve orijinal killer karakteri oldu. öncelikle kadına zehirli bitki yetiştirmek ve bununla kurban kıyımı sağlama konsepti acayip yakışmış. oyunculuğunu ise fevkalade. dexter, kendisinin de dile getirdiği gibi bu sefer onu her iki yönüyle de anlayan (ya da anladığını düşündüğü) birine rastladı fakat hannah, dexter'dan epey karanlık gözüküyor. zehirli ve tehlikeli bir cazibe olmuş, sonunu bilse de inkar edemiyor sarı oğlan.

Dexter code üstüne code çiğniyor aslında. yeri geldiğinde ''my code, harry told me...'' falan diye naralar atsa da pembe dudaklarıyla, kendi kurallarına göre hannah mackay'i en geç önümüzdeki bölüm paketlemesi gerekirdi ama yapamıyor.

Dedektif Quinn, sanırım koshka'lardan aldığı cukkaları iyilik melekesi angel'e verdi restoran açması için. o kadar karaktersiz ki, günah çıkardığını düşünüyor besbelli ama bu sezon o da sarışın bir hatunun izini sürüyor. kızı batakhaneden kurtaracak güya.

Dexter geçen bölümlerin birinde isaak sirko'nun anlattığı ''biz intikam almadan uyumayız'' konseptli hikayede göt olan kısım gibi gözükse de, isaak'e bu bölüm iyi ayar verdi diyebilirim. isaak de içten içe sevmeye ve merak etmeye başladı dexter'ı. mafya dediğin böyle olacak, adamdan derinlik akıyor arkadaş. o da bu sezonun en güzel karakterlerinden.

ve aslında en önemlisi debra dexter'dan birini öldürmesini isteyerek ondan yardım istedi, bu da oldu sayın seyirciler.

12 Kasım 2012 Pazartesi

HAVEN 4.SEZON ONAYINI ALDI

FBI ajanı Audrey Parker'ın küçük bir kasaba olan Haven'e bir suç vakasından dolayı gelmesi ve kafasını kurcalayan olayları araştırmak amacıyla burada kalmaya karar vermesinin ardından kasabanın gizemli sırlarını keşfetmeye başlaması ile birlikte gelişen olayları konu edinen doğaüstü temalı dizimiz için 4.sezon onayı nihayet çıktı.

THE NEWSROOM 2.SEZON HABERLERİ

Newsroom 2.sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Dizinin 2.sezon kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı. Bunlardqa ilki Patton Oswalt dizide Will McAvoy'ın haber sunuculuğu yaptığı Atlantic Cable News'in yeni insan kaynakları direktörü Jonas Pfeiffer karakteriyle karşımıza çıkacak. Diğer oyuncu ise Rosemarie Dewitt dizide kanal ile ilgili haksız bir fesih davasında kanalı savunan dava avukatı Rebecca Halliday karakterini canlandıracak.

8 Kasım 2012 Perşembe

THE AMERİCANS KONUSU

Dizi , Ronald Reagan'ın başkanlığının ilk yıllarında geçiyor.  Washington da bir mahallede oturan ve etraftakilerin Amerikalı sandıkları, anne ve babalarının  gerçek kimliklerinden habersiz durumdaki iki çocukları olan, ancak gerçekte iki KGB ajanı olan evli bir çiftin ekseninde o yılların ABD - Rus mücadelesini izleyeceğiz. Dizinin başrollerinde Keri Russell ve Matthews Rhys paylaşıyor.

RUN BLACK KONUSU


Süper zeki ve zeki olduğu kadar da tehlikeli bir mahkumun, her yerde terör estiren  suç imparatorluğunu yok etmek üzere FBI tarafından anlaşmalı bir şekilde işe alınması ekseninde gelişen olaylara dayanıyor.
Mahkum, FBI'nın kendisine sunduğu bu teklifi kabul eder. Teklifin içeriğine göre mahkum, çaylak bir FBI ajanı ile birlikte çalışması ve plan doğrultusunda suç imparatorluğuna sızıp bilgiler edinmesi karşılığında cezasında indirim elde edecektir.


7 Kasım 2012 Çarşamba

SPARTACUS 25 OCAK'TA BİZLERLE


Spartacus'un yeni sezonu War of the Damned 25 Ocak 2013 günü bizlerle olacak

OUTLANDER KONUSU

Sene 1945. Eski bir savaş hemşiresi olan Claire Randall, evine dönmüştür. Tekrar bir araya geldiği eşiyle ikinci bir balayına çıkar. Salisbury Düzlüğü'nde bulunan tarihi taş çemberini ziyaret ederler. Bu taşlardan birine dokunan Claire Randall kendini birden savaş yüzünden yıkılmış ve gruplaşmış sınır baskınlarına maruz kalan İskoçya'da bir yabancı olarak bulur. Sene 1743'tür. Anlayamadığı güçler tarafından zaman içinde geçmişe savrulan Claire Randall, hayatı için tehdit oluşturabilecek mülk sahipleri ve casusların arasına düşmüştür. Cesur bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser, Claire'ye öyle sınırsız bir aşk sunar ki, genç kadın sadakat ve tutku gibi iki zıt duygunun arasında sıkışıp kalır. Farklı zamanlarda yaşayan ve hiç ortak özellikleri olmayan bu iki adam arasında bir seçim yapması gerekmektedir.'

GO ON KONUSU

Ryan King, radyoda spor programı yapan, oldukça başarılı bir sunucudur.  Eşini yeni kaybetmesine rağmen, bu durumla başa çıkabileceğini kanıtlamaya çalışmaktadır. Yas sürecini kendi yöntemleriyle atlatmaya çalışırken, girdiği tuhaf durumların da etkisiyle, istemeye istemeye de olsa yolu bir terapi grubuyla kesişir.  Bu grubun amacı, sevdiklerini kaybeden insanların birbirlerine destek olmasıdır. Birbirinden tuhaf ve komik insanlardan oluşan bu gruba katılmasıyla dizimizin komik, hüzünlü ve sıcak hikayesi başlar.

6 Kasım 2012 Salı

LORİ ÖLMEDİ Mİ ?

The Walking Dead 3.sezon 4. bölümüyle tam gaz devam ediyor. Gelelim 4. bölüm ile ilgili varsayımlara Lori'nin öldüğünü sanmıyorum. lori gerçekten ölmüş olsa carl'ın onu vurma sahnesini gösterirlerdi. boşu boşuna o sahneyi sadece sesten ibaret olarak izlemiş olamayız. şimdiye kadar bazı olayları çizgi romandan farklı ilerletseler de sonlarını aynı bağlamışlardı. lori'nin sonu çizgi romandakinden farklı oldu. mesela çizgi romanda shane daha ilk ciltte ölüyordu. hadi shane karakteri dizinin ikinci sezonunda da lazım diye ömrünü uzattılar ve ölüm şeklini de çizgi romandakinden daha farklı yaptılar. ama yine de shane'i asıl öldüren kurşun carl'ın silahından çıktı dizide de. tıpku çizgi romanda carl'ın shane'i vurması gibi. o yüzden bence lori ölmedi.

3 Kasım 2012 Cumartesi

POLİTİCAL ANİMALS 1 SEZONDA BİTECEK

Usa Network kanalında yayınlanan mini dizi Political Animals'ın 2.sezonu olmayacak, Dizinin konusunu kısaca hatırlamak gerekirse; eskinin Amerikan başkanı eşi, şimdiki dışişleri bakanı boşanmış bir kadın olan Elaine Barrish  karakteri üzerine odaklanıyor.

LANCELOT

Yuvarlak Masa Şövalyeleri‘nden biridir. Babası soylu olan Lancelot, ailesinin öldürülmesi sonucu göle bırakılır. Orada Lady of The Lake (Gölün dişi Büyücüsü) tarafından yetiştirilip, Arthur’un yanına verilir. Ama, Arthur’un karısına aşık olur. Bu yüzden Krallık, yıkımın ucundan döner. Kimi hikayelere göre ise Lancelot, Arthur’dan sonraki kral olarak bilinir.

THE VAMPİRE DİARİES 4.SEZON HABERLERİ

Rick Worthy The Vampire Diaries kadrosuna katıldı, oyuncu Bonnie'nin babası karakterine hayat verecek.

2 Kasım 2012 Cuma

MULAN

Once Upon a Time karakterlerinden Mulan'ın hikayesi : Çin efsanelerinden uyarlanan  kahramandır. Kadınların sözünün geçmediği devirlerden birinde, Hun baskınlarından bıkan Çin, bütün erkekleri savaşa çağırır. Babası, yaşından dolayı savaşa gidemeyen Mulan, erkek kılığına girer ve savaşa gider. Kimliğinin ortaya çıkmasıyla zorluklar yaşar. Hatta ordudan sürülür. Ama yine de büyük başarılar gerçekleştirerek kendisini kabul ettirir.

UYUYAN GÜZEL

Once Upon A Time dizisinde gördüğümüz karakterlerden biri olan uyuyan güzelin hikayesi : Bir kral ve kraliçenin uzun yıllar çocuğu olmaz. Çocukları olduğunda da büyük bir şölen tertip ederler. Ülkedeki bütün soyluları çağıran aile, ülkenin yaşlı ve en güçlü perisini unuturlar. Sonradan şölene gelen peri, prensesi lanetler. 18 yaşına geldiğinde eline bir iğne batacak ve prenses ölecektir. Törene geç kalan başka bir peri bu laneti kıramasa da değiştirir. Prenses, 100 yıllık bir uykuya yatacak ve 100 yılın sonunda bir prens onu öperek uyandıracaktır. Kral bunu engellemek için tüm önlemleri alsa da olan olur ve prenses 18 yaşına geldiğinde parmağına iğne batar ve uyur. Onunla birlikte tüm ülkeyi de uyutur iyi peri. Nice prensler şansını denese de engelleri aşamaz. Ama 100 yılın sonunda bir prens başarır ve herkesi uyandırır.