27 Nisan 2013 Cumartesi

PARADE'S END KONUSU



Dizimiz mini dizi olarak tasarlanmış. Dizimiz I. Dünya Savaşı zamanlarında geçiyor. Muhafazakâr bir İngiliz aristokrat,onun zalim ve bi o kada da  sosyetik karısı ve kadın hakları savunucusu olan genç bir kız arasındaki aşk üçgenini ekrana getiriyor.  İngiliz yazar Ford Madox Ford’un 1924-1928 yılları arasında yazdığı dört romandan oluşan aynı isimli kitap serisinden uyarlandı.

22 Nisan 2013 Pazartesi

BREAKİNG BAD RESİMLERİ



BODY OF PROOF RESİMLERİ




AMERİCAN DAD RESİMLERİ


ROGUE KONUSU



Grace Travis (Thandie Newton), gizli görevde bir polis dedektifidir. Görevi gereği, mafya patronu Jimmy Laszlo (Marton Csokas) adına çalışmaktadır. Özel hayatında ise 2 çocuk annesi, evli bir kadındır. Bir gün, küçük oğlu öldürülür. Bu olayın ardından kahramanımızın hem iş, hem de özel yaşantısı allak bullak olur. Polis midir, anne midir, eş midir, suç örgütü üyesi midir? Haydi buyurup, buradan yakalımdır.

REVOLUTİON KONUSU


Açıklanamayan bir sebepten ötürü dünya üzerindeki bütün teknoloji durur. Elektriklerin kesilmesiyle bilgisayarlar çalışmaz, arabalar durur, tüm elektronik cihazlar bir daha açılmamak üzere kapanır. Neler olduğunu bilen tek kişi Ben Matheson'dur ancak durumu düzeltebilmek için o da hiçbir şey yapamaz. Aradan 15 yıl geçer. Bu 15 yılda doğa şehirlere bıraktığı alanları geri almya başlamış; Chicago yemyeşil olmuş, elektriksiz yaşama alışılmıştır. Devletler çökmüş, yönetim derebeylikleri andıran bir ortamda savaş lordlarının ve milislerin eline geçmiştir. Bu arada Ben Matheson ailesiyle birlikte sakin bir hayat sürmektedir. Fakat sırları onu rahat bırakmayacaktır. Elinde elektronik cihazların tekrar çalışmasını sağlayan bir "şey" vardır ve bu şey yüzünden güç odaklarının hedefi olacaktır.Bu arada tüm bu olaylardan sonra birbirlerinden kopan arkadaşlar, sevgililer, aileler sevdikleriyle yeniden bir araya gelebilmek için mücadele eder.






20 Nisan 2013 Cumartesi

HANNİBAL 4.BÖLÜM YAYINLANMAYACAK





Önümüzdeki Perşembe yayınlanması gereken Hannibal’ın 4. bölümü Boston’daki terör saldırısından dolayı yayınlanmayacak. Variety sitesinin bildirdiği habere göre, yapımcı Bryan Fuller  NBC yöneticileriyle olan telefon görüşmesinde terör saldırısına dair hassasiyetini dile getirmiş ve 4. bölümde işlenmiş olan çocuk cinayetlerinin yayınlanmasını istememiş. Bu yüzden önümüzdeki perşembe dizi 5. bölümden itibaren devam edecek. Ayrıca bu 1 bölümlük atlamanın hikayenin ilerleyişine negatif etki etmeyeceği  ve konuya dair bir eksikliğin hissedilmeyeceği de yapımcı Bryan Fuller tarafından açıklandı. Böylece 13 bölüm olarak planlanan ilk sezon, 12 bölüm olarak tamamlanacak ve dizinin final tarihi 28 Haziran olması gerekirken 20 Haziran’a kayacak.

GOOD LUCK CHARLİE KONUSU



Duncan ailesinin yeni üyesinin gelmesiyle hayatları tamemen değişecektir. Amy Duncan ve Bob Duncan’ın Teddy, PJ ve Gabe adında üç çocukları vardır. Charlie’nin de gelmesiyle aile iyice kalabalıklaşmıştır. Amy ve Bob’un ikisi de çalışmaktadırlar ve Charlie’nin gelişiyle işleri daha da zorlaşmıştır. Onlar da Charlie’yi büyütürken yardımcı olmaları için çocuklarından yardım isterler. Gabe daha 10 yaşındadır ve hiç bir şeye karışmaz, PJ’in ise aklı bir karış havadadır. Bütün sorumluluk birden Teddy’nin üstüne kalır.

19 Nisan 2013 Cuma

DEFİANCE KONUSU



Bir süpernova patlaması sonucunda kendi güneş sistemleri yok olan Votanlar, yüzyıllar süren bir yolculuğun ardından 2013 yılında Dünya’ya ulaşıyorlar. Dünya’daki en gelişmiş canlılar olan insanlarla buraya yerleşmek adına görüşmeler başlıyor ve bunun sonucunda küçük bir grup Votan’ın Dünya’ya yerleşmesine izin veriliyor. Bu sırada, uzay gemilerinde yer alan uyku formundaki milyonlarca Votan’ın da Dünya’ya yerleşmesi için görüşmeler devam ediyor. Yıllar geçtikçe, gerilim de tırmanıyor ve en sonunda 2023 yılında bir Votan büyük elçisinin bir insan tarafından suikasta kurban gitmesiyle, Votanlar ile insanlar arasındaki gerilim had safhaya çıkıyor.
2030 yılında uyku formundaki Votanlar’ı taşıyan bu uzay gemilerinden biri, bilinmeyen bir sebepten yeryüzüne düşüyor ve bunun sonucunda bu gemide yer alan binlerce Votan hayatını kaybediyor. Bu olay yüzünden Votanlar’la insanlar birbirini suçlayadursun, gemiden yayılan kimyasallarla Dünya’nın dengesi bozuluyor. Yeryüzünde, kocaman çukurlar ve yeni dağlar oluşmaya başlıyor. Gezegene yayılan Votanlar’ın bitki ve hayvan türleri, Dünya’dakilerle karışarak korkunç mutasyonlara uğruyorlar. Bunun sonucunda, yeni ve tehlikeli yabani türler oluşuyor. Kısacası Dünya tam anlamıyla, 2 tür için de yaşanmaz bir hal alıyor. Bu olayların ardından en sonunda, insanlar ve Votanlar barışı sağlayarak ayakta kalmayı başaran birkaç hükümet olarak ittifak kuruyorlar.
İşte hikaye, tüm bu olayların ardından 2046 yılında, insanlar ile Votanlar arasında bir sınır şehri olan Defiance’ta geçiyor.

DEFİANCE NİN GEÇTİĞİ ZAMAN DİLİMİ



Defiance çok uzak bir gelecekte geçmiyor. Uzaylı yaratıkların Dünya’ya ulaşmalarından sonra çıkan savaşta, gezegenin harap olduğu yakın bir gelecekte geçiyor. Dizi, özellikle aralarında yaşanan ve oldukça uzun süren bir savaşın ardından barış sağlamış iki tür olan uzaylı ırkı Votanlar ile İnsanlar arasındaki ilişkiye odaklanıyor. Defiance dünyasında Votanlar, Dünya’nın ekosistemini değiştirmiş ve Dünya’daki hayvanlarla yeni melez türler yaratmışlar. Tüm bu değişimlerden sonra, kaosun hakim olduğu bir Dünya’da hayatta kalmaya çalışan tüm canlıların hikayesini seyredeceğiz.

18 Nisan 2013 Perşembe

THE WALKİNG DEAD 3.SEZON HAKKINDA

Normalde ilk iki sezon durgun başlamış, fakat sonradan açılmıştı. 3.sezon ise tam tersi müthiş başlayıp aynı şekilde müthiş bir hayal kırıklığıyla da sona erdi. Halbuki bir 4.bölüm var dı ki değme dizilerin sezon finalleri halt etsin yanında. Dizi bu sezon 4.bölümde çıtayı öyle bir yükseltti ki sonrasında bu çıtanın altında ezildi.
 Diziye ne olduysa aradan sonra oldu. Rick ve Vali çatışması derken koca bir sezonu ziyan ettiler. Dizi aradan sonra öyle bir tepetaklak oldu ki normalde sezon finallerinde oldukça güzel kapanışlar yapardı. bu kez sezon finalinde bile toparlayamadı. normalde rick ve ekibi bulundukları yeri terk edip yolculuğa çıkar yeni mekan arayışlarına girerlerdi fakat bu kez görülen gene hapishanede kalacaklar. açıkçası dizi her ne kadar aksiyon/gerilim fazla vermese de verdikleri anda çok iyi verebilmeleri ve yeri gelince gerilimi yükseltmeleriyle takdirimi kazanıyordu. ama 3.sezon fiyaskosundan sonra dizi tam gözümde değerlenmek üzereydi ki gene en başa döndü.
 Aslında gerçekten de güzel şeyler anlatıyor dizi en başından beri. diyor ki: korkulacak olan zombiler değil, insanlar. 2.sezonda başlayan insan öldürme bu sezon rick ve ekibi tarafından hız kesmeden devam etti. aslında pek çoğumuz vali tarafına kötü gözle baksak da rick tarafının da farkı yok. mahkumları öldürüp, arabalarına almadıkları gencin çantasını yağmalamak için duruyorlar. insanların grubunu koruması, kendisini güvende hissetmesi için yapılanlar insanoğlunun özünü veriyor aslında. valinin de rick'in de yaptığı aynı şey. guruplarının güvenliğini sağlayabilmeleri için her şeyi yapmaları.
 Bu sezon özellikle andrea üzerinden arada kalmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu da gördük. taraf olmazsan bertaraf olursun sözü tam andrea'nın durumunu özetliyor. kimsenin ölmemesi için çabalarken ölen kendisi oldu. tıpkı 2.sezondaki yaşlı adam gibi. andrea, lori gibi önemli karakterlerin ölümünden sonra yeni sezonda diziye önemli yüzler katılır kanımca.
 Bu sezona  16 bölüm fazla geldi. 10-12 bölüm tam kararında olurdu. Son olarak ilgimi çeken bir ayrıntı: sezon zombinin gözüyle açıldı, sezon finali de valinin gözüyle














 

DEFİANCE HIZLI BAŞLADI



Syfy'ın ilk bölümü pazartesi akşamı yayınlanan yeni dizisi Defiance, rekor açılış yaptı. 2006 Temmuz'unda Eureka'nın yaptığı açılıştan bu yana, en yüksek izleyici oranlı prömiyeri yapan Defiance ilk yayınında 1.3 milyon kişi tarafından izlendi.

HOUDİNİ HİSTORY CHANNEL DA



History'nin bir mini dizi olarak planladığı, Macar asıllı ünlü ABD'li illüzyonist Harry Houdini'nin hayatını anlatacak olan projenin başrolü de açıklandı. Houdini'yi Oscar'lı ünlü aktör Adrien Brody canlandıracak.

SAVE ME BAŞLIYOR



Save Me, 23 Mayıs Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.
Geçirdiği bir kazanın ardından, Tanrı'dan mesajlar aldığına inanmaya başlayan bir kadının, eğlenceli spiritüel hikayesini anlatacak.

17 Nisan 2013 Çarşamba

BEİNG HUMAN 4.SEZON ONAYINI ALDI


Syfy, Being Human için dördüncü sezon onayını verdi.

NATALİA DORMER ELEMENTARY KADROSUNDA



Natalie Dormer, Elementary dizisinde sezon finali de dahil olmak üzere üç bölüm boyunca Sherlock Holmes’un ilk aşkı Irene Adler’ı oynayacak.
Irene Adler Sherlock’un Londra’daki ilk ve tek sevgilisiydi. Irene’nin Moriarty’nin ellerinde gizemli bir şekilde ölümü Sherlock’un uyuşturucu bağımlılığına neden olmuştu.

THE CLİENT LİST KONUSU



Ailesi için masaj salonunda çalışmaya başladı, başına gelmeyenler kalmadı!Kocası çalışamaz duruma gelince bir masaj salonunda çalışmaya başlayan kadın, zaman içinde müşterilerin tacizlerine maruz kalır ve hayatı bütünüyle kontrolden çıkmaya başlar. Para için yaptığı işi sorgulamaya başlayacaktır.

15 Nisan 2013 Pazartesi

BORGEN KONUSU


Beklenmedik bir şekilde Danimarka’nın ilk kadın başbakanı seçilen karizmatik siyasetçi Birgitte Nyborg’un hikâyesini anlatıyor.  “Borgen”, Kopenhag’daki Christiansborg Sarayı’nın Dancadaki takma adı. Aslen “kale” anlamına geliyor ve Parlamento, Başbakanlık, Yüksek Mahkeme binalarının içinde bulunduğu kompleksi tarif ediyor

12 Nisan 2013 Cuma

GO ON KONUSU



Sevimli ve büyüleyici bir spor muhabiri Ryan King karakteri üzerine odaklı yarım saatlik bir komedi dizisi. Zaman zaman dramatik öğelere de yer verilecek dizinin hikayesinde, yaşadığı kişisel bir trajedinin etkilerini üzerinden atmaya çalışan Perry'nin karakteri, zorunlu olarak katıldığı grup terapi toplantılarındaki üyelerden sürpriz bir şekilde aradığı teselliyi bulacaktır.

11 Nisan 2013 Perşembe

ENLİGHTENED İPTAL EDİLDİ


Amy Jellicoe'nun aydınlanması devam edebilir, ama bunun ekranda olmayacağı kesinleşti. TvLine'ın haberine göre; HBO 2 sezonun ardından, izlenme oranlarını göz önünde bulundurarak, Laura Dern'in başrolde yer aldığı Enlightened'ı iptal etti.
HBO yetkilisi, iptal kararını açıkladığı duyurusunda; "Bu kararı vermek çok zor oldu. Diziyle gurur duyuyor ve Laura Dern ve Mike White ile tekrar çalışmak için can atıyoruz. ifadesini kullandı.
Mike White'ın daha önceki röportajlarında Amy karakterinin Abaddon CEO'su Charles Szidon'u alaşağı edeceğine emin olduğunu söylemişti.

HAPPY ENDİNGS'İN KANALI HAZIR



Happy Endings iptal edilirse Usa Network kanalı talipli olduğunu açıkladı. 3.sezonu devam eden dizi, olur da ABC'den bir sonraki sezon için onay alamayıp iptal edilirse yeni kanalı böylece hazır. Son olarak yayını cuma akşamına kaydırılan Happy Endings'in yapımcı firması Sony Tv, ABC'nin diziyi iptal etme olasılığına karşı birkaç kanalla görüşmelerini sürdürürken, USA Network'ün teklifle ilglendiği ifade edilmiş.

VİKİNGS 2.SEZON ONAYINI ALDI

History kanalının sevilen tarihi draması Vikings 2.sezon onayını aldı. Dizinin 2.sezonu 2014 yılında ekranlarda olacak