6 Kasım 2012 Salı

LORİ ÖLMEDİ Mİ ?

The Walking Dead 3.sezon 4. bölümüyle tam gaz devam ediyor. Gelelim 4. bölüm ile ilgili varsayımlara Lori'nin öldüğünü sanmıyorum. lori gerçekten ölmüş olsa carl'ın onu vurma sahnesini gösterirlerdi. boşu boşuna o sahneyi sadece sesten ibaret olarak izlemiş olamayız. şimdiye kadar bazı olayları çizgi romandan farklı ilerletseler de sonlarını aynı bağlamışlardı. lori'nin sonu çizgi romandakinden farklı oldu. mesela çizgi romanda shane daha ilk ciltte ölüyordu. hadi shane karakteri dizinin ikinci sezonunda da lazım diye ömrünü uzattılar ve ölüm şeklini de çizgi romandakinden daha farklı yaptılar. ama yine de shane'i asıl öldüren kurşun carl'ın silahından çıktı dizide de. tıpku çizgi romanda carl'ın shane'i vurması gibi. o yüzden bence lori ölmedi.

5 yorum:

  1. loriyi, prison breakte de öldü diyip sonradan canlandırdılar, aynısını bundada yapabilirler beklerim:)

    yalnız, 4.bölümde, lorinin ölme sahnesinin kurgusu çok saçma geldi bana. yani ne biliyim, çocuğun hemen doğması falan, bilmiyorum belki doktor olduğumdan ötürü böyle bir düşünceye kapılmışımdır.

    YanıtlaSil
  2. öldüde kurtulduk

    YanıtlaSil
  3. lori eğer bi şekilde ortaya çıkmazsa the walking dead dizisinin anlamı kalmayacak. lori zaten bi kere baş rol oyuncusu ölmesi imkansız carl lorinin ölmediğini bence biliyo ve maggie bebeği alıp çıktıktan sonra belkide lorinin kafasına sıkmamıştır çünkü o sahneyi göstermedi işallah ölmemiştir.

    YanıtlaSil
  4. büyük ihtimalle lori acıdan bayılmıştır ve uyanınca kaçmıştır oradan fakat neden hapishaneden kaçsın ki geriye yani rickin yanına döner. zaten rick döndüğünde hiç bir şey yoktu orada sadece kan vardı zombiler ne zamandan beri iskelet yiyor

    YanıtlaSil