2 Temmuz 2013 Salı

INTELLİGENCE KONUSU

Beynine son teknoloji ve henüz deney aşamasında bulunan bir bilgisayar mikroçipi yerleştirilen Ajan Gabriel, bu mikroçip sayesinde istediği her türlü bilgiye kolayca ulaşan; uydu sistemine, internete, telefona doğrudan erişimi olan Dünya üzerindeki tek insandır. Amerika’nın düşmanları ile savaşmak için, bu son nesil Ajan Gabriel’i merkezine alan bir ekip kurulur; bu ekibi denetlemekle görevli kişi ise Lillian Strand‘dır. Hem Gabriel’i hem de beynindeki bu son teknoloji ürünü mikroçipi koruma görevi ve Gabriel’in sorumsuz davranışları ile emirlere itaatsizliğinin önüne geçme görevi genç ve güzel ajan Riley Neal‘e verilir. Ekibin diğer üyeleri ise yetenekli araştırmacılar Chris Jameson ve Gonzalo “Gonzo” Rodriguez‘den oluşmaktadır.
Bu süper teknolojik özelliklere sahip çipin yaratıcısı ise zeki doktor Shenendoah Cassidy‘dir. Cassidy bu kadar başarılı bir doktor olsa da onun da herkes gibi ailevi problemleri vardır; başı, sorumsuz oğlu Nelson ile derttedir. Nelson, Dr. Cassidy ile Gabriel’in arasındaki yakın bağı kıskanmaktadır ve bundan dolayı çeşitli sorunlara sebep olmaktadır.

En kısa haliyle; Intelligence‘de Amerika’nın yeni gizli silahının ve onu merkezine alan ekibin, suçla ve şiddetle savaşına tanık olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder