28 Haziran 2013 Cuma

BANSHEE KONUSU

Azılı bir suçlu olan baş rolümüzün hapisten çıkışı ve ardında bıraktığı aynı zamanda eski suç ortağı da olan eski sevgilisini arayışıyla başlıyor hikayemiz. Buldukları ise beklediğinden biraz farklı. Sevgilisi yeni bir isim ve yeni bir eşle küçük bir Amish kasabasında bir ev kadını olarak hayatına devam etmekte.
Bu küçük kasaba aynı zamanda bölgenin en yozlaşmış topluluklarından. Yani nasıl bir bela mıknatısı olduğunu tahmin edebilirsiniz. Hala adını öğrenemediğimiz baş rolümüz kasabaya adımını atar atmaz, Lucas Hood adlı kasaba şerifi gözleri önünde öldürülüyor. Ortama ayak uydurabilmek için bunu bir fırsat gören eski suçlumuz, kasabanın yeni şerifi olma görevini üstleniyor. Kısa bir süre sonra adının Lucas Hood olduğunu söyleyen bir kişinin kasabaya gelmesiyle de işler karışıyor.
Göreceli olduğu söylenebilecek zayıf bir ilk bölüme rağmen bu dizi her bölümle daha da garipleşiyor, vahşileşiyor ve sizi kendine bağlıyor. Ayrıca dizi sezonunun en ilgi çekici yeni karakterlerinden biriyle de tanıştırıyor bizi: Ağzı bozuk, farklı giyim tarzıyla dikkatleri çeken Job isimli bir hacker. Hoon Lee tarafından başarıyla canlandırılıyor.

İlk sezonu sona erdi ve 2. sezon onayını aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder