13 Kasım 2012 Salı

DEXTER 7.SEZON 7.BÖLÜM HAKKINDA

Dizinin ilk başlağından beri en iyi bölümlerinden biriydi 7.sezonun 7.bölümü. Bu sezon inanılmaz bir patlama potansiyeli içeriyor.


Laguerta eşofmanlarını giymiş yatağın üzerinde dersine çalışan, sabahki vize için son göz gezdirmeleri yapan bir öğrenci izlenimi verirken güldürdü fakat, bu kadın önceki sezonlara göre ekstra bir çalışkanlık ve titizlik içerisinde. her ihtimali düşünüyor, didik didik ediyor. şimdilik dexter'ı enseleme ihtimali var diyelim.

Hannah Mckay karakteri sanırım arthur mitchell ile birlikte en zeki ve orijinal killer karakteri oldu. öncelikle kadına zehirli bitki yetiştirmek ve bununla kurban kıyımı sağlama konsepti acayip yakışmış. oyunculuğunu ise fevkalade. dexter, kendisinin de dile getirdiği gibi bu sefer onu her iki yönüyle de anlayan (ya da anladığını düşündüğü) birine rastladı fakat hannah, dexter'dan epey karanlık gözüküyor. zehirli ve tehlikeli bir cazibe olmuş, sonunu bilse de inkar edemiyor sarı oğlan.

Dexter code üstüne code çiğniyor aslında. yeri geldiğinde ''my code, harry told me...'' falan diye naralar atsa da pembe dudaklarıyla, kendi kurallarına göre hannah mackay'i en geç önümüzdeki bölüm paketlemesi gerekirdi ama yapamıyor.

Dedektif Quinn, sanırım koshka'lardan aldığı cukkaları iyilik melekesi angel'e verdi restoran açması için. o kadar karaktersiz ki, günah çıkardığını düşünüyor besbelli ama bu sezon o da sarışın bir hatunun izini sürüyor. kızı batakhaneden kurtaracak güya.

Dexter geçen bölümlerin birinde isaak sirko'nun anlattığı ''biz intikam almadan uyumayız'' konseptli hikayede göt olan kısım gibi gözükse de, isaak'e bu bölüm iyi ayar verdi diyebilirim. isaak de içten içe sevmeye ve merak etmeye başladı dexter'ı. mafya dediğin böyle olacak, adamdan derinlik akıyor arkadaş. o da bu sezonun en güzel karakterlerinden.

ve aslında en önemlisi debra dexter'dan birini öldürmesini isteyerek ondan yardım istedi, bu da oldu sayın seyirciler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder