14 Mayıs 2013 Salı

TRUE BLOOD 6.SEZON HAKKINDA

True Blood 5. sezonun finalinde geçen Warlow ismi ava çıkan ekibin tüylerini diken diken yapmıştı. Peki kim bu Warlow? Dizinin yapımcısı Alan Ball şimdilik sadece Warlow’un 6. sezonun kilit karakterlerinden biri olacağını söylüyor. True Blood‘ın romanını okuyanlar için bile bu bir sır… Sookie’nin anne ve babası öldürüldüktan sonra M. Warlow ismi hiç geçmemişti. Fakat en azından ne tür bir yaratık olabileceğine dair bazı ipuçlarımız var. Tahmin ettiğin üzere süper güçleri var, fakat ışıklar saçan tatlı bir peri de değil! Bir vampir ve büyük ihtimalle sadece bir vampir de değil!

6. sezonun en önemli olaylarında biri de elbette Bill’in kanlı dönüşümü! Herkes Sookie ve arkadaşlarının 6. sezonda ne tür bir canavarala uğraşmak zorunda kalacağını merak ediyor.Nam-ı diğer Billith aslında ne? Bir sır verelim: Lilith bir reenkarnasyon geçirmiş olsa da, o özünde hala Bill, anıları hafızasından silinmedi. Sadece henüz bir bebek sayılır, bir vampir-tanrı bebek. Peki kötü birine mi dönüşecek, henüz bilemiyoruz. Fakat o kanlı ve korkutucu sahneden sonra çok da neşeli günlerin bizi beklediğini söyleyemeyiz.
Biraz da güzel şeylerden bahsedecek olursak Tara ve Pam arasındaki sürpriz romantik ilişkiden bahsedebiliriz. Ball, gözümüzün önüne mutlu mesut bir çift getirmememiz konusunda uyarıyor.

Biliyoruz, bir an önce Eric’e neler olacağını öğrenmek istiyorsun. Ball, Eric’in hikayesinin tamamlandığı düşüncesinde… Bu karakteri çok sevse de, işle aşk birbirine karışmayacak gibi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder