31 Mayıs 2013 Cuma

BELIEVE KONUSU


Doğuştan özel yetenekleri olan ve bunları kontrol edemeyen küçük bir kız olan Bo, bu yeteneklerinin farkında olan bir grup insan tarafından, kendisini kötü amaçları için kullanmak isteyen insanlardan korunarak büyütülmüştür. Kızımızın hayatının daha fazla tehlike altına girmesiyle bu grup, haksız yere idam cezasına çarptırılmış biri olan Tate’i bir şekilde hapishaneden çıkararak, Bo’nun koruycusu olarak görevlendirir.  Dizide, bu ikilinin yaşadıkları olaylara odaklanılacak

İRONSİDE KONUSU

Kötürüm olduktan sonra da suçla savaşmanın peşini bırakmayan Dedektif Robert Ironside’ın ve ekibinin yaşadığı olaylara ve çözecekleri vakalara odaklanıyor

CRISIS KONUSU

Washington D.C’nin seçkin insanlarının çocukları (başkanın oğlu da dahil olmak üzere), bir okul gezisi esnasında pusuya düşürülürler. Bu olaydan sonra Amerika’da bir ulusal kriz baş gösterir ve henüz işinin ilk gününde bir ajan olan Marcus Finley kendisini bu krizin tam da ortasında bulacaktır.

30 Mayıs 2013 Perşembe

THE BLACKLİST KONUSU


Daha önceleri devlet adına çalışan bir ajan olan Raymond “Red” Reddington, azılı bir suç dehasına dönüştükten sonra FBI’ın en çok arananlar suçlularından biri haline gelir. Bir gün sebebi bilinmeyen bir şekilde FBI’a teslim olan bu suç dehasının bir teklifi vardır; Ranko Zamani isimli bir teröristin yakalanmasında FBI’a yardım etmek

23 Mayıs 2013 Perşembe

WAYWARD PİNES KONUSU



Mükemmel bir Amerikan kasabası hayal edin. Güzel evler, biçimli çimler, sokaklarda oynayan çocuklar… Şimdi de bu kasabayı asla terk edemediğinizi düşünün. Dış dünyayla hiç bir iletişiminiz yok. Çıldırmak üzeresiniz. İşte, Wayward Pines’ta olmalısınız.
Gizli servis ajanı Ethan Burke, 2 kayıp meslektaşını aramaya bu kasabaya geliyor ancak birtakım olaylar sonucunda bu acayip kasabada tkılı kalıyor. Kasabada ne telefonlar çalışıyor, ne kimse ona yardım ediyor. Sorularına bulduğu her yanıt, yeni sorulara yol açıyor. Dış dünyada ise Ethan da bir “kayıp” vakasına dönüşüyor.

RAKE KONUSU



Zeki ama kendine zarar bir avukat olan Keegan Deene’in günlük hayatını anlatıyor. Deene bir savunma avukatı ve kişisel sorunları yüzünden çevresindeki herkesle (eski eşi, yargıçlar, başsavcının asistanı, bahisçisi, hatta Maliye Bakanlığı ile bile) sürekli didişerek hayatı kendine zindan ediyor.

GANG RELATED KONUSU


San Francisco Polis Teşkilatı’nın çetelerle ilgilenen özel kuvveti, bölgedeki 3 tehlikeli çeteyle kapışmaktadır. Bu çetelerden biriyle bağlantısı olan bir polis dedektifi de bu kuvvette yer almaktadır. Dedektifimizin teşkilat içinde yükselişi sonucu, eski ailesi olan çetesi ve yeni ailesi olan polis teşkilatı arasında kalışına tanık olacağız.

21 Mayıs 2013 Salı

ALMOST HUMAN KONUSU


Los Angeles Polis Merkezi’nin insansı robotlarla (android) birlikte çalıştığı bir gelecekte geçen dizide, bu durumdan hoşlanmayan bir polisin bir robotla ortaklığını anlatıyor.

BEAUTY AND THE BEAST KONUSU


Catherine Chandler, New York Polis Merkezi’nde cinayet masası dedektifidir. 9 yıl önce annesinin cinayetine tanıklık etmiş; katiller, kendini de öldürecekken birisi tarafından kurtarılmıştır. Kanıtlar, kendisini kurtaranın bir hayvan olduğunu gösterse de o bunu her zaman reddetmiş ve 9 yılı kendisini  kurtaranın kim olduğunu düşürmekle geçirmiştir. Günümüzde ise bir dava sırasında yolu Afganistan’da görevi sırasında öldüğü rapor edilen doktor Vincent Keller ile kesişir ve Catherine, ipuçlarını takip ederek 9 yıl önce kendisini kurtaranın Vincent olduğunu keşfeder. Vincent, o günden sonra da Catherine’i takip etmiş ve kollamıştır; ama bütün bunları Catherine’den saklamasını gerektiren bir sırrı vardır. Daha güçlü, daha hızlı, daha mükemmel bir askeri yaratmak için uygulanan bir deney sırasında bir şeyler yanlış gitmiştir ve şimdi bu yüzden, Vincent öfkelendiğinde gözü bir şey görmeyen, tehlikeli bir canavara dönüşmektedir. Hem deneyi yapan insanlar kendini öldürmeye çalıştığı için, hem de bu durumundan dolayı çevresindekilere zarar verme tehlikesi olduğu için sırrını herkesten korumak ve toplumdan uzak yaşamak zorundadır. Catherine, sırrını saklamaya söz verir, ancak annesinin cinayetini çözme konusunda yardım etme şartı koşar. Vincent, uzun yıllardır gizli bir şekilde yaşadığı için şehri uzaktan gözetleme imkanı bulmuştur ve suçluları kendi yöntemleriyle etkisiz hale getirme ve adaleti sağlama imkanı elde etmiştir. Artık, Catherine’e de davalarında yardımcı olur ve işin önemli bir parçası haline gelmeye başlar.  İkilimiz, böyle birlikte vakit geçirdikçe aralarında daha farklı bir çekim oluşmaya başlar; fakat böyle bir ilişkinin getirebileceği tehlikelerin ikisi de farkındadır.

18 Mayıs 2013 Cumartesi

BETRAYAL KONUSU



Mutsuz bir evliliği olan bir kadının, güçlü bir ailenin avukatlığını yapan bir adamla ateşli bir yasak aşk yaşaması üzerine.

SUPER FUN NİGHT KONUSU

Bu komedide, 3 bekar ve fakat asosyal hatun, 13 yıl boyunca her Cuma evde, kendi aralarında felekten bir gece çalmaktalar. Ta ki bir Cuma, içlerinden biri avukat bir adam ile arkadaş olunca, kızlara “Artık, dışarıda eğlenmemizin zamanı geldi” diyene dek

TROPHY WİFE KONUSU



Eskiden o parti senin bu parti benim gezen, şimdilerde durulan bir hatun (Kate), aşık olduğu adamın yüzünden kendini, 3 çıkarcı çocuk ve 2 eski eşten oluşan karışık bir ailenin ortasında bulur. Kocasının ilk eski eşi, başarılı ve ciddi bir doktordur ve ikizlerin annesidir. Elbette, çocuklarının genç bir üvey anne ile büyümesine seyirci kalmayacak ve olaylara daima müdahale edecektir. Ortalıktaki ikinci eski eş ise evlatlık oğlu Bert’i parmağında oynatan bir kadındır. Bakalım Kate, sevdiği adam uğruna bu 2 eski eş ve 3 çocukla nasıl baş edecek.

16 Mayıs 2013 Perşembe

MİXOLOGY KONUSU



Manhattan’da Mix isimli işlek bir barda, 5 erkek ve 5 kadının aşkı arayışı üzerine bir sitkom.

Bu 10 karakterden ikisi bu barda bu barda tanışıyor, yakınlaşıyor ve biz de sezon boyunca bu tanıştıkları geceyi izliyoruz. Öyle ki sezon finalinde gecenin sonunu göreceğiz.

GOLDBERGS KONUSU


1980′lerde, hayli berbat ve yine de sevgi dolu bir ailenin kollarında büyümek üzerine bir komedi. Anne, baba ve 3 çocuktan oluşan bir de dedeyi işin içine katan Goldberg Ailesi’nin başından geçen komik olayları en küçük oğlanın ağzından dinleyeceğiz

BACK İN THE GAME KONUSU



Boşanmış, bekar bir anne olan kahramanımız Terry Gannon Jr., babasının yanına taşınır. Babası, küçük bir beyzbol liginde kariyerini tamamlamış, sivri dilli bir adamdır. Terry, bir yandan babasının yanında yaşarken, bir yandan da buradaki mahalleli ile başa çıkarak oğlunun minikler ligindeki takımına koçluk yapmaya girişir.

14 Mayıs 2013 Salı

TRUE BLOOD 6.SEZON HAKKINDA

True Blood 5. sezonun finalinde geçen Warlow ismi ava çıkan ekibin tüylerini diken diken yapmıştı. Peki kim bu Warlow? Dizinin yapımcısı Alan Ball şimdilik sadece Warlow’un 6. sezonun kilit karakterlerinden biri olacağını söylüyor. True Blood‘ın romanını okuyanlar için bile bu bir sır… Sookie’nin anne ve babası öldürüldüktan sonra M. Warlow ismi hiç geçmemişti. Fakat en azından ne tür bir yaratık olabileceğine dair bazı ipuçlarımız var. Tahmin ettiğin üzere süper güçleri var, fakat ışıklar saçan tatlı bir peri de değil! Bir vampir ve büyük ihtimalle sadece bir vampir de değil!

6. sezonun en önemli olaylarında biri de elbette Bill’in kanlı dönüşümü! Herkes Sookie ve arkadaşlarının 6. sezonda ne tür bir canavarala uğraşmak zorunda kalacağını merak ediyor.Nam-ı diğer Billith aslında ne? Bir sır verelim: Lilith bir reenkarnasyon geçirmiş olsa da, o özünde hala Bill, anıları hafızasından silinmedi. Sadece henüz bir bebek sayılır, bir vampir-tanrı bebek. Peki kötü birine mi dönüşecek, henüz bilemiyoruz. Fakat o kanlı ve korkutucu sahneden sonra çok da neşeli günlerin bizi beklediğini söyleyemeyiz.
Biraz da güzel şeylerden bahsedecek olursak Tara ve Pam arasındaki sürpriz romantik ilişkiden bahsedebiliriz. Ball, gözümüzün önüne mutlu mesut bir çift getirmememiz konusunda uyarıyor.

Biliyoruz, bir an önce Eric’e neler olacağını öğrenmek istiyorsun. Ball, Eric’in hikayesinin tamamlandığı düşüncesinde… Bu karakteri çok sevse de, işle aşk birbirine karışmayacak gibi!

DRACULA BAŞLIYOR


Vampir Kont’umuzu bu defa Amerikan bir girişimci pozuyla izliyoruz. Kendisi, 1890′larda modern bilimi muhafazakar topluma kabul ettirmeye çalışıyor. Ama içten içe, kendini yüzyıllar önce ölümsüzlüğe mahkum edenlerden öç almanın peşinde

24 DİZİSİNİN ÖZEL SEZONU GELİYOR




24 dizisi küllerinden doğuyor.  Dizi için 12 bölümlük özel bir sezon çekileceği yapımcıları tarafından duyuruldu. Mayıs 2014′te izleyeceğimiz bu yeni 24 sezonunda, dizi yine kronolojik olarak sunulacak. Ancak bu kez arada atladığı saatler olacak. Hatta 1 günden uzun bile sürebileceği dile getiriliyor. Bu özel sezonun adı “Live Another Day (Bir Gün Daha Yaşa)” olacak.

LES REVENANTS KONUSU


Küçük bir dağ kasabasında çeşitli zamanlarda ölmüş olan bir çok insan, kanlı canlı bir şekilde bedenlerinde hayat bulurlar. Ölülerin kasabaya gelişiyle, elektrik kesintileri yaşanır ve kasaba sınırları içerisinde bulunan barajın su seviyesi de gizemli şekilde düşmeye başlar.

Dizi Fransa'nın Canal + kanalı tarafından Kasım 2012 de yayınlanmaya başladı. Dizi 2.sezon onayını aldı ve Şubat 2014 tarihinde dizinin 2.sezonu ekrana gelecek.



8 Mayıs 2013 Çarşamba

THE LAST SHİP KONUSU


İnsanlık yok olmanın eşiğinde; çünkü Dünya genelinde bir felaket gerçekleşmiştir. Bir virüs ortalığı kasıp kavurmuş ve bir avuç insan hayatta kalmıştır. Bir muhribin (torpido, top ve denizaltılara karşı silahlarla donatılmış, küçük, hızlı giden savaş gemisi) mürettebatı, virüsün çaresini bulmak ve insanlığı kurtarmak için ellerinden geleni yapmak zorundadırlar

7 Mayıs 2013 Salı

MARON KONUSU



Amerikan stand-up komedyeni Marc Maron‘ın başrolde olduğu bir komedi. Komedyen, bu dizide kendini canlandıracak ama elbette Seinfeld ya da Louie‘deki gibi dizi icabı çarpıtılmış versiyonunu. Kahramanımız, 2 kez evlenip boşanmış, 48 yaşında, kedileriyle yaşayan öfkeli bir adam.

FAMİLY TOOLS KONUSU



Kötü şansın yakasını bırakmadığı Jack ana kahramanımız. Kendisi, orduya katılmaktan papaz okulunda okumaya kadar birçok baltaya sap olmaya çalışmış ama başarısız olmuş biri. Sonunda baba ocağına döndüğünde, bir nalbur dükkanı olan babasının kalp rahatsızlığı yüzünden işi devralıyor. Ama babası elbette zebellak gibi tepesindeyken, bu şanssız ve sakar kahramanın başı beladan kurtulmayacak gibi görünüyor.