21 Mart 2013 Perşembe

SUPERNATURAL METATRON

Yeni karakterin adı Metatron. Kendisi oldukça yaşlı bir melek olacak. Tanrı’nın katibi olan bu melek Adem ve Havva döneminden bile önce bulunan bir melek olacak. Castiel’e göre Metatron baş meleklerden biri olacak.


Metatron, Tanrı’nın katibi olan melek olacak. Tanrı’nın sözcüsü olan bu melek okunamayan bir dilde yazılan meleklerle ilgili olan bir tablette tarif edilmiş. Bu efsane tabletlerden bir tanesinde Araf’tan nasıl kaçılarak Leviathens’in nasıl öldürülebileceğine dair talimatlar bulunuyor. Başka bir tanesinde ise şeytanların sonsuza kadar nasıl cehennemde kilitli kaldığı anlatılıyor. Metatron ismi ise daha sonra Kevin Tran tarafından Crowley’e bahsediliyor.
Kevin tableti şeytanlara okurken, metatron tarafından yazılmış tabelete yazılmış kişisel bir not görüyor. Bu kişisel notta Metatron’un Tanrı’nın da iznini alarak yanından ayrılacağı ve insanlara bu tabletlerde yazılanların sorumluluğunu kazandıracağını söylüyor.
Metatron’un kendi konumu henüz bilinmiyor, büyük olasılıkla kendisinin Cennet’teki görevinden kaynaklı. Metatron baş meleklerden birisi olduğu için çok çeşitli güçlere sahip güçlü bir melek olacak. Metatron’un diğer dört melek olan Cebrail, Mikail, İsrafil ve Azraille karşılaştırılıp karşılaştırılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder