2 Şubat 2013 Cumartesi

SPARTACUS WAR OF THE DAMNDE 2.BÖLÜM HAKKINDA


Meşhur Sezarla tanıştık 2.bölüm itibariyle... Sezarın garip zevkleri var bıçakla kendini kölelere kanattırmaktan zevk alıyor filan. delidir ne yapsa yeridir bakışı var, içimden bi his Crixusla çarpışıcak filan diyor hatta Naevia'yı filan öldürebilir, böyle bi at hırsızı tipi var bakalım.
Crassus'un aşık olduğu kölenin elbisesi çözülmek için yapılmış heralde ben bile elbisenin nereden bağlandığını filan çözememişken Sezar da Crassus da eliyle bağlamışlar gibi hop diye buldular, ilginç oldu o.
şehre saldıracakları zaman çocukları filan sağ bırakıcaklarını düşünmüştüm sonradan yollarlar diye özellikle spartacus kızın topunu filan alıp sevince, sonra düşününce bana da saçma geldi büyüyüp kölelere aynı kafayla davranmaları için mi yaşatıcaklar yani? ki onlar da bi güzel harcadılar.
kızıl saçlı hatunun mayhoş bakışlarına yumuşamaması iyi oldu spartacus'un. andy abimiz olsa anlardık da liam'ın suratından ne düşündüğü belli olmuyor ki ifade hep aynı, bi an şüphelenmiştim, ama kocasını mefta edip kadını kendine yâr etmek için de yapmış olabilir tabi.
ama kalanları da halletseler iyi olurdu bütün şehri gebertmişin, üç beş insana mı acıdın yani? orası saçma olmuş biraz evet.
Tiberuis kaç yaşında ki yanlarında cüce gibi kalıyor, bence justin bieber gibi kısa kalıcak bu.*
bakalım babasına kendini kanıtlamak için ne haltlar karıştıracak. çok büyük itlikler bekliyorum ondan da.
şehre ilk giriş sahnelerinde gannicus ve spartacus'un birlikte danışıklı dövüşleri fazla güzel olmuş. de o kapıları açmak niye bu kadar zor oldu ki? iki dandik asker açıyordu zaten, Gannicus tek başına açsa spartacus'te gelen askerlerle tek başına savaşsa bir süre çok epik bir sahne olabilirmiş akıl edememişler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder